ettvarvruntjorden

Tänker mycket men försöker göra desto mer.

Ett helt varv runt jorden.

Publicerad 2008-10-21 23:47:11 i Allmänt,

Hej.

Tänkte bara testa och se hur det fungerar och så. För en ny blogg för en ny resa, måste alltid införskaffas. Man har ju blivit alldeles för skillad för gamla hederliga resdagboken, här är det äkthet, ärlighet och individuellt som gäller! Pyttsan! Oj vad man märker att man bor/kommer från STHLM och är åttitalist.

Iallafall. Snart bär det iväg och jag är skitnervös/superglad/ångestfylld/nyfiken/ledsen/lung/stressad/supermegapepp! Där har vi mig i ett nötskal och visst skulle det vara kul att vara jag..? Har väl sakta men säkert börjat införskaffa mig diverse prylar som behövs för en sån superresa som väntar, tur att man har lite erfarenhet så man iallfall har liiite koll vad man kan stryka på listan, eller kanske snarare lägga till.

Första resan hade jag inte med mig ett enda par shorts/kjol/klänning. Kaos i Shianuokville i Kambodja, strandparadis utan bara ben, hur skulle det gå till? Ner till marknaden och införskaffa mig en knallrosa/grårandig bomulls-lycraliknande kreation. Jaa, smaken blir ju alltid värre när man är ute. Jag hoppas de lyckades sälja den på Myrorna.

Andra resan hade jag inte ett enda snyggt plagg. "Allt som man tar med sig måste man vara beredd att slänga". Iof ett väldigt bra motto, men kanske ganska trist. Jag tror inte jag hade med mig hem ett enda plagg av vad jag hade tagit med mig. Och jag vet inte riktigt om ersättarna var särskillt mycket bättre. Det var ju det där med smaken utomlands..

Kontentan: Med tanke på att jag ska till tre världsdelar, länder som är heeelt olika varandra så lär ju absolut inget slå rätt. Idomin, Leukoplast och extra hårsnoddar. Samt några sjalar.

Test test test
Ska bara prova.

Om

Min profilbild

Moa Ekstrand

Försöker ta dagen som den kommer men har ofta huvudet uppe i det blå - eller snarare på någon annan plats. Min utmaning är att uppskatta dagen, min styrka är min nyfikenhet och driften att alltid söka mig vidare.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela